شاید اگر شما هم به تازگی عصب کشی دندان یا روت کانال تراپی انجام داده باشید نام روکش دندان را شنیده اید. اگر برای شما هم سوال پیش آمده که هزینه روکش دندان در سال 1402 چقدر است؟ باید به شما بگوییم که هزینه روکش دندان به نسبت کاربرد و جنس روکش متغیر است و قیمت یکسانی ندارد. ما در این نوشتار از مجله دندانپزشکی اورتو اینفو قصد داریم به طور مفصل درباره قیمت روکش دندان در سال 1402 اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.
روکش دندان نوعی ترمیم دندانپزشکی است که به عنوان یک لایه محافظتی روی دندان های شکسته شده یا عصب کشی شده قرار می گیرد و از آسیب بیشتر دندان ها جلوگیری می کند. روکش های دندان انواع مختلفی دارند که طبیعتا هر کدام نیز هزینه های متفاوتی خواهند داشت. عمر روکش دندان نیز بسته به نوع روکش و طریق رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند متفاوت باشد.
روکش دندان علاوه بر حفظ سلامت دندان ها بر زیبایی طرح لبخند شما نیز تاثیر می گذارد و با قرار دادن آن ها بر روی دندان های بدرنگ و پوسیده شده می توانید آن ها را پنهان کنید.
قیمت روکش دندان در سال 1402 بین 800 هزار تومان تا 3 میلیون و پانصد هزار تومان متغیر است که در اینجا لیست قیمت روکش دندان را با جزئیات کامل در سال 1402 آورده ایم. البته باید بگوییم که هزینه روکش دندان ۱۴۰۲ به موارد زیادی بستگی دارد که در ادامه نیز با آن ها آشنا خواهید شد.
نوع روکش دندان | هزینه روکش دندان |
روکش فلز سرامیک | 2 میلیون به بالا |
روکش دندان سرامیکی | 3 میلیون به بالا |
روکش زیرکونیا | 3.5 میلیون به بالا |
روکش استیل ضد زنگ | 800 هزار تومان به بالا |
روکش دندان موقت | 400 هزارتومان به بالا |
چسباندن هر واحد روکش | 150 هزارتومان به بالا |
خارج کردن روکش قدیمی | 150 هزار تومان به بالا |
در جدول بالا به طور کامل پاسخ سوال: هزینه روکش دندان چقدر است؟ یافتید. در ادامه می توانید بیش تر با موارد مرتبط با روکش دندان آشنا شوید.
روکش های سرامیکی یکی از محبوب ترین انواع روکش های دندانپزشکی است. با اینکه استحکام و ماندگاری این نوع روکش ها به اندازه روکش های فلز سرامیک و زیرکونیا نیست اما به دلیل ظاهر طبیعی که دارند گزینه مناسبی برای روکش دندان های جلویی است. اگر بخواهیم کمی حرفه ای تر در این خصوص صحبت کنیم، باید بگوییم که این روکش دندان معمولا از جنس پرسلین است. افرادی که می خواهند بدانند هزینه روکش دندان جلو چقدر است؟ باید بگوییم در صورتی که از روکش دندان سرامیک استفاده کنید، برای هر واحد 4 میلیون به بالاست.
برای اتصال این روکش، باید ضخامت نسبتا زیادی از دندان را تراشید. قیمت این روکش دندان نسبتا بالا است زیرا شباهت بسیار زیادی به دندان واقعی خودتان دارد.
هزینه روکش دندان سرامیکی در سال 1402 از 4 میلیون تومان به بالا است.
مزایا:
معایب:
👈بیشتر بخوانید: آیا با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج آشنایی دارید؟
روکش های فلز سرامیک از دو لایه ساخته شده اند که لایه زیرین آن ها فلزی و لایه رویی آن ها سرامیک است. ترکیب فلز و سرامیک در کنار هم باعث شده که این نوع روکش ها هم مقاومت کافی و هم زیبایی طبیعی داشته باشند. این نوع از روکش دندان جزو رایج ترین و پراستفاده ترین تاج دندان یا روکش های دندانپزشکی هستند.
قیمت روکش دندان فلز سرامیک از 3.5 میلیون به بالا است.
مزایا:
معایب:
نام لمینت دندان امروزه به گوش همه خورده است. لمینت دندان در اصل روکش دندان محسوب نمی شود. لمینت دندان نوعی ونیر دندان است که از آن برای اصلاح طرح لبخند استفاده می شود. لمینت ها بخش جلویی دندان ها را می پوشانند و کاری به سطح پشتی آن ها ندارند. همچنین باید بگوییم که قیمت لمینت دندان در مقایسه با سایر روکش ها بیشتر و هم رده زیرکونیا است.
هزینه لمینت در سال 1402 همراه با هزینه لابراتوار 4 میلیون به بالا محاسبه می شود.
معایب:
مزایا:
👈بیشتر بخوانید: آیا با ویژگی های یک متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی آشنایی دارید؟
روکش طلا یک روکش تمام فلزی است که انتخاب هرکسی نمی باشد. در سال های گذشته طرفدارانی داشت اما امروزه به دلیل بالا رفتن هزینه و قیمت طلا کمتر کسی می تواند روکش طلا انجام دهد. هزینه این روکش بالاست و هزینه آن نه تنها به وزن آن وابسته است، بلکه هزینه لابراتوار شامل طراحی و ساخت روکش مخصوص شما را نیز باید حساب کنید.
این روکش ها از جمله گران ترین پروتزهای دندانی هستند. روکش های دندان زیرکونیا هم مانند روکش های سرامیکی زیبایی طبیعی دارند و همچنین استحکام بسیار بالایی دارند. از این نوع روکش های دندانی اصولا برای دندان های عصب کشی شده جلویی استفاده می شود اما استفاده از آن ها برای دندان های عقبی هم مشکلی ندارد. البته باید بگوییم که عمر روکش دندان زیرکونیا نسبت به باقی روش ها بیش تر است.
هزینه روکش دندان زیرکونیا از 4 میلیون به بالا محاسبه می شود.
مزایا:
معایب:
جنس برخی از روکش های دندان، تماما از فلز است و بیشتر برای روکش دندان شیری کودکان از این نوع روکش ها استفاده می شود. این روکش ها از فلز ساخته شده اند و در ترکیب آنها ممکن است از یک فلز یا تعدادی آلیاژهای فلزی وجود داشته باشد. از جمله فلزاتی که در ساخت این نوع روکش ها استفاده می شود عبارتند از طلا، نیکل و … که قیمت آنها نیز به قیمت روز فلزات محاسبه می شود اما به طور کلی هزینه روکش های تمام استیل کمتر از سایر انواع روکش های فلزی است.
قیمت روکش زیرکونیا از روکش های فلزی، فلز سرامیکی و حتی روکش های تمام سرامیکی بیشتر است و قیمت حدودی این نوع روکش از 3.500.000 تومان به بالا است.
روکش دندان موقت نوعی پروتز دندان موقت است که تا زمانی که روکش دائمی دندان شما آماده شود می توانید از آن استفاده کنید.
هزینه روکش دندان موقت در سال 1402 از 400 هزار تومان شروع می شود.
هزینه عصب کشی دندان و روکش دندان هر کدام به صورت جدا محاسبه می شوند. در این مقاله با تمامی هزینه های روکش دندان آشنا شدید. اما به طور کلی بسته به میزان ناحیه نیازمند به عصب کشی هزینه آن از 800 هزار تومان تا 3 میلیون تومان متغیر است.
👈بیشتر بخوانید: انواع تخصص های دندانپزشکی را بشناسید.
برای بسیاری از افراد این سوال پیش می آید که بهترین روکش دندان کدام است؟ در صورتی که قصد انجام روکش دندان را دارید تصمیم نهایی دندانپزشک درباره نوع روکش دندانی با توجه به نظر شما بهترین انتخاب است. برای مثال در صورتی که به دنبال یک روکش دندان طبیعی هستید و تمایل ندارید که کسی متوجه انجام روکش دندان شما شود بهترین انتخاب روکش زیرکونیا و روکش تمام سرامیک است. اما اگر نیاز به یک روکش قوی و مستحکم دارید روکش های تمام سرامیک و فلز سرامیکی بهترین گزینه هستند.
روکش دندان های جلو اصولا از بین روکش های سرامیک فلز، زیرکونیا و یا روکش های تمام سرامیک انتخاب می شوند. بنابراین ارزان ترین نوع روکش دندان جلو روکش های فلز سرامیک هستند که هزینه آن حدود 2 میلیون تومان است.
هزینه این دو درمان در کنار هم به عوامل مختلفی بستگی دارد. هزینه عصب کشی به نوع دندان، تعداد کانال و ریشه دندان بستگی دارد و حداقل از 1 میلیون تومان شروع می شود و همانطور که در جدول این صفحه دیدید هزینه روکش دندان هم از 800 هزار تومان شروع می شود.